ACASA

   

DESPRE

   

EVENIMENTE

  

ARTISTI

   

COMUNITATI

   

LOCATII

       

MUZICA

   

ARTA

   

FILOZOFIE

   

EXPERIMENT

    

EXTERN

   

CONTACT

     

NEW SCHOOL
& OLD SCHOOL

breakdance streedance


Radu Madalin Pantea

newschoololdschool

0730942028

str. Paltinis nr. 6, Brasov

15 sep 2011PREZENTARE

DESPRE

GALERIE

EVENIMENTE

HIPHOP SCOLI DE DANS NEW SCHOOL & OLD SCHOOL

Scoala de Dans New School & Old School - s-a infiintat in septembrie 2011 la initiativa lui Radu Madalin Pantea din dorinta de a promova breakdance-ul si streetdance-ul in adevaratul sens, in randul tinerilor brasoveni, de a descoperi talente si de a face performanta.
Asa cum sugereaza si numele scolii, oricine are inclinatie spre acesta forma de dans urban, poate invata fundamentul miscarii de breakdance, precum si alte stiluri (popping, locking, tutting, coregrafie scenica, streetdance ).
Scoala de dans New School & Old School este singura scoala oficiala de breakdance si streetdance din Brasov cu forme legale, care poate sustine examene, ofera diploma de dansator, oferind astfel posibilitatea formarii propriul crew si de a participa la diverse evenimente: Concursuri (battle-uri), baluri si la diferite evenimente organizate in cadrul Brasovului si in tara.

De asemenea New School & Old School are si pana in ziua de azi un succes deosebit, deoarece numerosi tineri ce s-au inscris in cadrul scolii noastre si au promovat examenul final primid diploma, au ajuns sa faca parte din trupa scolii sau sa aiba propriul lor crew sau sa faca parte din cele mai bune trupe de breakdance si streetdance din Brasov.
New School & Old School are la dispozitie una din cele mai bune sali de dans din Brasov, amplasata intr-o zona centrala, foarte spatioasa, dotata cu oglinzi, parchet laminat, baie, vestiar, sistem de boxe surround, parcare, toate acestea pentru a desfasura un curs de calitate.

ALTE ARTICOLE SIMILARE

ONEWAY CREW

ALKOLIKA CREW

G-FORCE CREW

WHAT'S UP CREW


TAGS

# oldschool & newschool

# scoli de dans

# hiphop

# breakdance

# crews

# streetdance

# bboy radu

# oneway crew

# radu pantea